m install
petlinii
nello construct

Americanii de la Bechtel resping fierul beton al ruşilor de la Mechel

floris

Compania Bechtel, care realizează proiectul Autostrada Transilvania în România, a refuzat să ia fierul-beton de la combinatul metalurgic Mechel Câmpia Turzii. Motivul invocat: calitatea slabă a produselor! Astfel, au fost respinse 200 de tone de produse din fier-beton.

Subprefectul Vasile Cozma consideră că decizia celor de la Bechtel ar putea fi pripită, în condiţiile în care laboratorul Inspectoratului de Stat în Construcţii a analizat fierul-beton produs la Câmpia Turzii şi a ajuns la concluzia că respectă cerinţele de calitate.

 

Bechtel se aprovizionează cu fier-beton prin intermediul unei firme turceşti. În vară, o scrisoare anonimă deconspira acest lucru. În scrisoare se menţiona că Bechtel se aprovizionează de la firma turcească chiar dacă produsele sunt mai scumpe şi la fel de calitative ca şi cele de la Câmpia Turzii. La vremea respectivă, prefectul Florin Stamatian a mediat dialogul dintre cele două părţi, finalizat cu o înţelegere contractuală, care apoi nu a mai fost pusă în practică datorită refuzului americanilor, pe motiv că produsele de la Mechel nu corespund calitativ.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: