fbpx

Icon Scrie un comentariu

http://www.ziuadecj.ro/action/image?ID=3077Compania Bechtel, care realizează proiectul Autostrada Transilvania în România, a refuzat să ia fierul-beton de la combinatul metalurgic Mechel Câmpia Turzii. Motivul invocat: calitatea slabă a produselor! Astfel, au fost respinse 200 de tone de produse din fier-beton.

Subprefectul Vasile Cozma consideră că decizia celor de la Bechtel ar putea fi pripită, în condiţiile în care laboratorul Inspectoratului de Stat în Construcţii a analizat fierul-beton produs la Câmpia Turzii şi a ajuns la concluzia că respectă cerinţele de calitate.

 

Bechtel se aprovizionează cu fier-beton prin intermediul unei firme turceşti. În vară, o scrisoare anonimă deconspira acest lucru. În scrisoare se menţiona că Bechtel se aprovizionează de la firma turcească chiar dacă produsele sunt mai scumpe şi la fel de calitative ca şi cele de la Câmpia Turzii. La vremea respectivă, prefectul Florin Stamatian a mediat dialogul dintre cele două părţi, finalizat cu o înţelegere contractuală, care apoi nu a mai fost pusă în practică datorită refuzului americanilor, pe motiv că produsele de la Mechel nu corespund calitativ.

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator