fbpx

Icon 4 Comentarii

anaf sigla

ANAF a demarat, începând din 1 august 2019, o amplă acțiune de control în vederea combaterii evaziunii fiscale și pentru creșterea conformării la declarare a obligațiilor fiscale.        


În acest an vor fi desfãșurate 150.000 de controale care au această tematică de control, anunță instituția.


Controalele sunt efectuate în baza analizelor de risc și vor pune accent pe prevenție și îndrumare. Controalele vor determina identificarea în timp real a erorilor, care, dacă sunt remediate în timp util, vor determina plata unor obligații fiscale accesorii mai mici, în comparație cu cele rezultate în urma unei inspecții fiscale generale.


Contribuabilii au posibilitatea de a-și corecta declarațiile și de a se conforma la plata obligațiilor, potrivit legii.  În cazul în care contribuabilii verificați refuză să se conformeze sau sunt constatate abateri semnificative, aceștia vor face obiectul unor investigații suplimentare.Controalele vizează, în principal, domeniile alimentație publică, construcții, transport, comerț, dar si combaterea muncii la negru, împreună cu Inspecția Muncii, fără însă a se limita la acestea.


De asemenea, în cadrul acțiunii, inspectorii antifraudă vor verifica inclusiv modul în care contribuabilii respectã obligația legalã privind dotarea si utilizarea noilor case de marcat cu jurnal electronic.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 14:01 04.08.2019
  Scoateți banii de piață, plata doar cu cardul si gata! ZERO evaziune, zero Șpagă.... Ahhh fara Șpagă nu se poate! Gargaragii de la ANAF in frunte cu Orlando - rata cat salariul!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  iobagu · 18:30 04.08.2019
  În 30 de ani, ANAF-ul, ca orice instituție incompetentă aservită puterii, n-a fost capabilă să să recupereze nici un sfanț din prejudiciile aduse de marii capi ai crimei organizate în partide politice ca psd, pnl,alde,udmr,pmp. În schimb a executat fără milă micii comercianți, întreprinzători și mai ales pe micii cultivatori. Așa e când ne conduc bandiții!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  alttceva · 23:06 05.08.2019
  Nu mai ia nimeni spaga .. nu asa se face. Se acorda un contract banos , se faciliteaza cate o consultanta aiurea sau se inchide ochii la cate o marlanie. Nimeni nu mai risca sa ia bani cash. Deci solutia cu "cardul" nu e viabila. DNA-ul la nivelul 2013-2014 ramane singura solutie - atunci nimeni nu mai avea curajul sa faca o ilegalitate. Dar hotii-s stapanii tari , i-au pus cu botu pe labe
 • Acest comentariu este nepublicat.
  viz · 12:37 07.08.2019
  Dovazi:
  (... nu se acceptă publicitate cu linkuri spre alte siteuri)
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator