fbpx
Scrie un comentariu

decathlon

Decathlon retrage 2 produse pentru alpinişti – carabiniera Rocky cu filet şi dispozitivul de asigurare ToucanLight, precum şi mănuşile Pro Leather maro, la care au fost descoperite o serie de nereguli, informează ANPC.


În cazul Toucan Light, dispozitiv de filat pentru alpinism marca Simond, vândut în România începând cu februarie 2019, s-a descoperit faptul că în cazul în care doi alpinişti sunt asiguraţi simultan de capătul de coardă, dacă unul dintre cei doi întinde coada, cel de-al doilea rămâne blocat. Retragerea a fost anunţată de producător la nivel european.


Cumpărătorii carabinierei pentru alpinism Rocky cu filet din perioada 5 decembrie 2018 – 4 iulie 2019 pot returna produsul.


În cazul mănuşilor Pro Leather maro vândute în perioada 2017 – 2019, producătorul (Fouganza) a constatat că anumite produse aveau o concentraţie de crom prea ridicată, care, în unele cazuri, ar putea duce la reacţii alergice.


În luna martie a acestui an, Decathlon a retras de la comercializare costumele de baie Adidas Infinitex 3 Stripes.


Costumele au fost realizate în Tunisia, iar Adidas a constatat că „liniile de pe marginea costumului nu sunt prinse bine și dacă se desprind se pot bloca în diverse obiecte sau alți copii, înauntru sau în afara apei, cu potențial de a cauza vătămări”, potrivit anunțul publicat de ANPC

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator