fbpx

 
 
Scrie un comentariu

plan incadrare tetarom V 1

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a început demersurile pentru obținerea titlului de parc industrial pentru Tetarom V.

 

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, va semna cererea pentru acordarea titlului de parc industrial și declarația de eligibilitate pentru Tetarom V, confrom unui proiect de hotărâre, ce urmează să fie supus votului consilierilor județeni în ședința din 31 iulie 2019. De asemenea, proiectul prevede numirea Marinelei Marc în calitate de reprezentant al județului Cluj în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) la Tetarom pentru constituirea parcului industrial de la Luna

În urmă cu trei săptămâni, Consiliul Județean Cluj a demarat procedura de contractare a serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice și a asistenței tehnice, în vederea realizării drumului de acces spre Parcul Industrial TETAROM V.

În vederea realizării infrastructurii de acces spre viitorul Parc Industrial Tetarom V este necesară realizarea unei conexiuni între Drumul Național DN 15 și parc, respectiv a unei conexiuni cu Autostrada A3 - Brașov - Târgu-Mureș – Cluj – Oradea. Concret, drumul de legătură se estimează a avea o lungime de cca. 2,25 km, cu un pod de cca. 200 de m peste râul Arieș, la care se adaugă bretelele de acces la autostrada A3.

Demararea efectivă a lucrărilor este preconizată pentru sfârșitul anului 2019-începutul anului 2020. Costul estimat al serviciilor de proiectare, raportat la valoarea de investiție, este de 200.000 de euro, fără TVA.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate