m install
petlinii
nello construct

Tetarom V primește titulatura de parc industrial

floris

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a început demersurile pentru obținerea titlului de parc industrial pentru Tetarom V.

 

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, va semna cererea pentru acordarea titlului de parc industrial și declarația de eligibilitate pentru Tetarom V, confrom unui proiect de hotărâre, ce urmează să fie supus votului consilierilor județeni în ședința din 31 iulie 2019. De asemenea, proiectul prevede numirea Marinelei Marc în calitate de reprezentant al județului Cluj în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) la Tetarom pentru constituirea parcului industrial de la Luna

În urmă cu trei săptămâni, Consiliul Județean Cluj a demarat procedura de contractare a serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice și a asistenței tehnice, în vederea realizării drumului de acces spre Parcul Industrial TETAROM V.

În vederea realizării infrastructurii de acces spre viitorul Parc Industrial Tetarom V este necesară realizarea unei conexiuni între Drumul Național DN 15 și parc, respectiv a unei conexiuni cu Autostrada A3 – Brașov – Târgu-Mureș – Cluj – Oradea. Concret, drumul de legătură se estimează a avea o lungime de cca. 2,25 km, cu un pod de cca. 200 de m peste râul Arieș, la care se adaugă bretelele de acces la autostrada A3.

Demararea efectivă a lucrărilor este preconizată pentru sfârșitul anului 2019-începutul anului 2020. Costul estimat al serviciilor de proiectare, raportat la valoarea de investiție, este de 200.000 de euro, fără TVA.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda