fbpx
Scrie un comentariu

director salina

Noul director al societății Salina Turda SA va fi anunțat zilele următoare, conform unor surse. Ultima dată, el a ocupat funcția de Branch Manager North (aproape 12 ani) la Scania România SRL.

 

Marius Mihai Mureșan este absolvent al Facultății de Științe Economice de la UBB, vorbește engleza și italiana și este considerat de partenerii cu care a colaborat ”foarte deștept și cu o minte deschisă”. Ca autocaracterizare, noul director al societății Salina Turda SA se consideră o persoană cu abilități manageriale, având experiență în vânzări directe, managementul stocurilor și relații juridice cu clienții.

Este un fan înfocat al echipei de handbal Potaissa Turda, considerată a fi ”celălalt brand notoriu”, alături de cel mai vizitat obiectiv turistic din România, respectiv Salina Turda.

Noul director ar urma să preia funcția până la jumătatea lunii august.

În primăvara acestui an, Consiliul de Administrație al societății Salina Turda SA a pus capăt managementului fostului director, Simona Baciu. Demararea procedurii de găsire a unui nou director al societății Salina Turda SA s-a produs încă din toamna anului trecut, în baza unor selecții organizate de o firmă privată, conform legii. 

Actualul director general interimar, Emil Mihai Turean, va rămâne director de operațiuni.

Precizăm că informația privind numirea noului director al societății Salina Turda SA încă nu este confirmată oficial.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator