fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

LIDL

Rețeaua LIDL se extinde în ritm alert în toată țara, la Turda s-ar putea deschide un nou magazin în zona centrală.

 

Retailerul german Lidl a deschis în primele şase luni din an 11 magazine după ce în 2018 a inaugurat alte 20 de unităţi. De altfel, şi în a doua parte a anului nemţii vor continua investiţiile în expansiune, informează zf.

Şi în 2019 ne-am propus să avem un ritm alert de ex­pan­siune, cu cel puţin 15 inaugurări. Am început anul ca­len­daristic cu 238 de magazine în reţea, iar până acum am inau­gurat încă 11 unităţi, dintre care 2 au fost relocări, în Huşi şi în Zărneşti. Noi nu am închis magazine, însă am rea­lizat relocări sau remodelări de unităţi, pentru că sun­tem o com­pa­nie sustenabilă, care funcţionează pe prin­cipiul eficienţei în toate domeniile de activitate“, spun oficialii retailerului.

Anul trecut au fost deschise 20 de magazine, fiind a doua cea mai alertă expansiune de după 2011, anul când Lidl şi-a făcut oficial intrarea în România după preluarea Plus Discount, mai precizează sursa citată.

Potrivit unor informații neoficiale, LIDL, ar putea deschide al doilea magazin la Turda în zona centrală.

Primul magazin din orașul de pe Arieș, aparținând retailerului german a fost deschis în 2011.

Lucrările de construcţie au început încă din vara anului 2010, când germanii au cumpărat fosta benzinărie Baril pe care au demolat-o complet cu scopul ridicării noii clădiri.

Magazinul dispune de produse nemţeşti de o calitate superioară, iar cumpărătorilor li s-a amenajat şi o parcare destul de extinsă pentru a-i scuti de neplăcerea aglomeraţiei şi lipsa unui loc de parcare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator