fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

soferi

Un proiect de lege depus la Senat, prevede că românii, care sunt stabiliţi în altă ţară, dar care au maşinile înmatriculate în România, pot efectua ITP-ul în străinătate, fără a fi nevoiţi să se întoarcă în ţară.Este vorba de propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului din 2000 privind inspectia tehnica periodica a vehiculelor inmatriculate sau inregistrate in Romania, scrie avocatnet.ro.


Potrivit prevederilor cuprinse de inițiativa legislativă, persoanele care dețin mașini înmatriculate în România vor putea face ITP-ul și în străinătate. Totuși, ITP-ul mașinilor înmatriculate în țara noastră nu va putea fi făcut în orice țară străină, ci doar în Republica Moldova, Elveția, Norvegia, Islanda, Liechtenstein și statele membre ale Uniunii Europene.


După cum se stipulează în propunerea legislativă, pe teritoriul acestor țări, “activitatea de inspecție tehnică periodică a vehiculelor înmatriculate sau înregistrate în România se face numai prin persoane autorizate în România”.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator