fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

opel

Autoritatea de reglementare a sectorului auto din Germania a cerut Opel, subsidiară a grupului francez PSA, să recheme la service unele maşini echipate motoare diesel. 


Mașinile sunt rechemate în service deoarece depăşesc limitele admise ale emisiilor, a anunţat duminică publicaţia germană Bild am Sonntag, citând surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, transmite Bloomberg.

Modelele Adam şi Corsa aflate în prezent în circulaţie depăşesc "serios" nivelul permis de oxid de azot. Rechemarea afectează 210.000 de vehicule, din care 54.000 se află în Germania, susţine Bild.


Emisiile de oxid de azot provoacă grave probleme respiratorii.


În urma evaluării, Opel a descoperit că aşa-numitul sistem de control Lambda la anumite modele Adam şi Corsa fabricate în perioada 2018 - 2019 "nu este suficient de robust" la viteze ridicate. Asta înseamnă că vehiculele care circulă mai mult de 50.000 de kilometri ar putea depăşi limitele admise ale emisiilor de oxid de azot pe parcursul perioadei lor de funcţionare, a declarat pentru Bloomberg un purtător de cuvânt al companiei germane, citat de AGERPRES.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator