fbpx

Scrie un comentariu

luna solai2

Producătorul gamei de uleiuri eco Luna Solai a fost prezent la un târg important din China, unde și-a prezentat mai multe uleiuri ecologice din diverse semințe. Asta după ce societatea producătoare, TAF Presoil Cluj a fost selectată pentru a reprezenta România la Biofach Shanghai, unul dintre cele mai mari târguri agroalimentare mondiale.

 

Producătorul din comuna Luna s-a prezentat cu ulei de floarea-soarelui, in, cânepă, nucă, dovleac, vizitatorii de la standuri având posibilitatea de a testa sortimentele expuse în cadrul pavilionului românesc. Societatea are atelierul de fabricație în Luncani, producția de anul trecut fiind de 90.000 de litri, iar materia primă este doar de proveniență românească.

Produsele sunt vândute prin magazine locale partenere, magazinele alimentare din țară, târguri sau prin magazinul on-line. Uleiurile au certificare ISO 2020 și au primit, ani la rândul, 2-3* la Bruxelles (echivalentul stelelor Michelin).”, informează Ziua de Cluj.

Piața chineză este una foarte importantă, în condițiile în care în ultimii 20 de ani, numărul persoanelor din clasa mijlocie a crescut de 100 de ori, ajungând la circa 250 de milioane de oameni, cu estimări de a ajunge, în următorii 10 ani, la circa 850 de milioane de oameni.

Societatea a avut venituri totale de 1.430.917 de lei în 2018, cu un profit brut de 197.678 lei și un număr mediu de 8 angajați.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator