fbpx

Icon Scrie un comentariu

ClujnapocaConsiliul Judeţean Cluj, s-a dovedit a fi elegibil pentru promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică. În acest sens un rol important îl are programul Operaţional Regional 2007-2013, care finanţează Crearea Centrelor Naţionale de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) şi dotarea acestora.

 

Locaţia propusă pentru crearea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cluj este un spaţiu de 108,47 mp în clădirea Muzeului Etnografic al Transilvaniei, pe strada Memorandumului, nr. 21.

 

"Misiunea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cluj este de a promova potenţialul turistic al judeţului Cluj, de a prezenta toate ofertele turistice şi atracţiile turistice locale, regionale şi naţionale" se arată în proiectul Consiliului Judeţean Cluj.

 

Valoarea eligibilă a proiectului este de 786.242 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 770.517,16 lei, reprezentând 98 %, din valoarea eligibilă a proiectului şi cofinanţarea beneficiarului în valoare de 15.724,84 lei, adică 2% din valoarea eligibilă a proiectului. La aceste cheltuieli se adaugă cheltuielile neeligibile în valoare de 149.385,98 lei, reprezentând TVA, suportate de beneficiar.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator