fbpx

Icon Scrie un comentariu

anaf sigla

Inspectorii ANAF  au dat amenzi de 4,12 milioane de lei în toată țara pentru încălcarea obligaţiilor legale privind casele de marcat cu jurnal electronic, a transmis miercuri Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (ANAF).


Inspectorii au verificat modul în care 3.339 de firme din toată ţara au respectat prevederile legale referitoare la dotarea şi utilizarea noilor case de marcat cu jurnal electronic și a aplicat 450 de avertismente, precum şi amenzi şi confiscări. Valoarea totală a celor 686 amenzi este de 3,79 milioane lei, iar confiscările de numerar, venituri ilicite şi bunuri au totalizat 322.037 lei, conform Mediafax.


În acelaşi timp, inspectorii antifraudă au suspendarea activitatea comercială în 15 locații, în 12 pentru încălcarea prevederile legale privind utilizarea caselor de marcat, iar în trei locații pentru comercializarea de produse accizabile fără timbru fiscal. ANAF precizează că acțiunile de monitorizare și control ale inspectorilor antifraudă vor continua pentru asigurarea respectării obligațiilor legale privind dotarea și utilizarea noilor case de marcat cu jurnal.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator