fbpx

Icon Scrie un comentariu

lucratori

MBS GROUP SRL, societate ce activeaza ca si antreprenor general in domeniul constructiilor, cu o experienta de peste 15 ani pe piata de profil din Romania si o cifra anuala de afaceri de aproape 10 mil euro,  face angajari de personal in conditii avantajoase.

 

Astfel, beneficiind de prevederile OUG 114/2018, angajatii care ocupa posturi de muncitori calificati, deserventi utilaje sau conducatori auto categ C si E si demonstreaza experienta in aceste domenii vor putea avea venituri de pana la 1.200 euro net lunar.

Printre lucrarile noastre de referinta , amintim: PATINOARUL OLIMPIC BRASOV , COMPLEXUL REZIDENTIAL GRAN RESIDENCIA OTOPENI, BAZINUL OLIMPIC ORADEA , GRADINA ZOOLOGICA ORADEA, SKATEPARK ROZELOR CLUJ-NAPOCA , ORASELUL COPIILOR ORADEA, DRUMUL TURISTIC SUDRIGIU- PADIS BIHOR, DEPOZIT LOGISTIC GEBRUDER WEISS SIBIU, STATIE DE TRATARE SI USCARE A NAMOLULUI AQUATIM TIMISOARA, AMENAJARE LACUL TINERETULUI SOVATA , COMPLEXUL OLIMPIC DE NATATIE OTOPENI ETC.

In prezent avem in derulare peste 10 santiere dintre care cele mai importante sunt: VIADUCT DRUM DE LEGATURA STR SUISULUI – CALEA BIHORULUI ORADEA , COMPLEXUL OLIMPIC DE NATATIE OTOPENI , DRUMUL APUSENILOR BIHOR (BEIUS - STANA DE VALE – REMETI) , SALA DE SPORT TARNAVENI , CLADIRE BIROURI SI ANEXE BOLINTIN VALE.

Angajam muncitori calificati si deserventi utilaje (condiții avantajoase)

muncitori calificati in constructii (dulgheri, fierari, lacatusi-mecanici)

muncitori calificati instalatii sanitare si termice

→ deserventi utilaje constructii

→ conducatori auto categoria C + E

Angajarile se fac pentru santiere din zona Turda - Campia Turzii , insa candidatii trebuie sa aiba si disponibilitate pentru eventuale deplasari in afara localitatii de domiciliu.

Se asigura pachet salarial foarte bun, transport, cazare si diurna legala.

Venituri lunare nete cuprinse intre 800 si 1.200 euro . 

Asteptam CV-urile dumneavoastra la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau sa ne contactati la numerele de telefon 0740-309990 si 0364-116112

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator