fbpx

Icon Scrie un comentariu

pelicanul

Complexul turistic ”Pelicanul” din zona stadionului municipal Turda a fost scos la vânzare pe OLX! Asta după ce patronul și-a scos la vânzare inclusiv terenul și clădirile de la Gim Impex, după ce în apropiere s-a construit noul magazin Dedeman.

 

”Complex turistic in suprafața de 1 ha situat in imediata apropierea a stadionului municipal , a bazinului de înot (50 de metri ) și a viitoarei Sali polivalente (proiect aprobat prin hotărâre de guvern și garantat de compania naționala de investiții ) exista asfalt pana la complex. Complexul este compus din 2 corpuri:

  1. corpul principal având o suprafața utila de 1600 mp (bucatarie, sala de mese, sala de conferințe, bai aferente celor doua sali, sauna, recepție, hol de așteptare, 17 camere )
  2. corpul secundar in suprafața de 395 mp (11 camere + camera centrală gaz / lemne).

Ambele corpuri au parcare proprie (aproximativ 800 mp, se poate vedea in poza). Toate camerele sunt clasificate la 4 stele îndeplinind condițiile necesare. In cadrul complexului exista o suprafața betonata și elicopterizata însumând 1000 mp având ca destinație "sala multifuncțională" autorizație de construire fiind emisă. Prețul pentru cele menționate mai sus este de un milion trei sute cincizeci de mii de euro. Dacă se dorește se poate achiziționa și terenul de lângă însumând 1 ha cu terasa de vara și anexele aferente și cele 3 bazine de înot (toate înscrise in Cf) contra sumei de 500.000 de euro.”, este anunțul pus pe OLX.

Deci, dacă cineva vrea să achiziționeze atât complexul turistic ”Pelicanul”, cât și terenul cu terasa de vară și cele 3 bazine de înot, prețul total care se solicită este de 1.850.000 de euro.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator