fbpx

Icon Scrie un comentariu

Someri CalarasiVineri, 25 septembrie are loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj. Deşi evenimentul e destinat elevilor şi studenţilor, la târg pot participa şi alte persoane.

În prezent, potrivit AJOFM Cluj, în judeţ sânt înregistraţi peste 18.000 de şomeri, din care aproximativ 11.500 primesc indemnizaţii de şomaj. Săptămâna aceasta, Clujul a fost lider în ceea ce priveşte numărul de locuri de muncă disponibile, cu aproape 1.000 de posturi vacante.

 

În Cluj, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi se va desfăşura între orele 9-13, la Casa de Cultură a Studenţilor.

 

Locurile de muncă oferite vizează domenii ca: sănătate, servicii etc., printre firmele care vor participa se numără Emerson, Ekerle Automobile, Held Fashion, Baumax, Oncos şi Janis Cluj.

 

La Turda şi Câmpia Turzii nu se ţine această bursă a locurilor de muncă, cea mai puternică motivaţie fiind oferta slabă care există pe piaţa forţei de muncă, în această perioadă doar câţiva angajtori s-au încumetat să-şi facă publică oferta, dar şi aşa. şomerii din zona noastră nu prea au ce alege. Cea mai bună soluţie este să se prezinte la Cluj, la acţiunea derulată la Casa de Cultură a Studenţilor sau să spere la vremuri mai bune...

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator