fbpx

1 Comentariu

antifrauda

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) și inspectorii Direcției Generale a Vămilor (DGV) demarează la nivel național acțiunea ”Demetra”. Aceștia vor verifica integral circuitele de comercializare a legumelor și fructelor, potrivit unui comunicat DGAF.


Din dispoziţia ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici şi a preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Mihaela Triculescu, inspectorii antifraudă vor controla achiziţiile intracomunitare şi importurile, transporturile care tranzitează punctele de trecere a frontierei şi reţelele de vânzare en-gros şi en-detail ale acestor produse.


Pentru prevenirea şi combaterea fraudei fiscale şi vamale, inspectorii antifraudă verifică în detaliu toate etapele ciclului de comercializare a legumelor şi fructelor până la vânzarea către consumatorul final, cu precădere în legătură cu legalitatea achiziţiilor intracomunitare şi importurilor, corectitudinea actelor de provenienţă şi de însoţire a produselor, corespondenţa cu realitatea a facturilor, chitanţelor şi bonurilor fiscale.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Ionescu · 05:54 15.04.2019
    Pisica cu clopotei....!De ce oare nu merge nimeni in porturile din Constanta? Sau pe cand un control la toate vilele din tara sa demonstreze fiecare roman "bogat" cum si-a ridicat casa? Pe cand un control la casele rommilor sa demonstreze la fel cu ce bani isi ridica palate? La anul si la multi ani! Ana-f este si a fost un model de santaj pentru cei care nu percuteaza in fata partidului ce "guverneaza"....! Santem tara masonica, cu politicieni vanduti si obedienti ( obedienta din punctul de vedere a masonilor sau rotarienilor este o calitate!!!!) iar prostimea.... suntem sclavii lor cat mai rezistam in tara !
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator