fbpx

Icon 3 Comentarii

tvr vietnamezi

Pentru că nu a găsit muncitori români, fabrica La Lorraine din Câmpia Turzii a angajat 50 de vietnamezi! Astfel, s-a rezolvat problema fluctuaţiei de personal și s-a reușit chiar extinderea zonei de producţie, chiar dacă a fost mai dificil cu documentele necesare și cu trainingul noilor angajați.

 ”Criza de pe piaţa muncii îi face pe angajatori să se îndrepte spre alte ţări pentru a căuta personal, în special din afara Uniunii Europene. Este şi cazul uneia dintre cele mai mari fabrici de produse de panificaţie congelate, care a angajat 50 de muncitori din Vietnam. Astfel, s-a rezolvat problema fluctuaţiei de personal și s-a reușit chiar extinderea zonei de producţie”

Fabrica din Câmpia Turzii a încercat în dese rânduri să recruteze personal, dar fie nu au găsit doritori, fie pretențiile acestora erau exagerate, raportat la calificările lor.

La fabrica din Câmpia Turzii lucrează 200 de români, cărora li s-au alăturat cei 50 de vietnamezi. Muncitorii vietnamezi sunt fericiți că au ajuns să muncească în România, unde salariile sunt mai mari decât în țara lor.

Fabrica din Câmpia Turzii, de produse de panificație congelate, este cea mai mare și mai modernă fabrică de acest gen din România, fiind totodată și principalul furnizor de panificație congelată pe plan intern.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Cetatean · 05:52 15.03.2019
    Asa va trebuie patroni de 2 lei...Va bateti joc de romani no lucrati amu cu straini! Mama voastra de hoti, ati crezut ca prostiti mereu cu salariile pe toti romanii! Acum lucrati voi domnilor de patroni
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Mr. Adrian · 13:58 15.03.2019
    Gelule uite au nevoie de angajati . Dute tu omule cu familia ta ca cu calificarile si relatiile ce le ai pe toti va ia acolo sa produceti produse de panificatie astfel va faceti datoria si pt comunitate .
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator