m install
petlinii
nello construct

Macaraua unei societăţi cu datorii, scoasă la licitaţie de Administraţia Financiară!

floris

Macaraua Telemac a unei societăţi comerciale din Turda va fi scoasă la licitaţie, în 1 octombrie, de către Administraţia Financiară Turda. Macaraua aparţine societăţii Consind SRL, cu sediul scoial pe strada Horticulturii nr. 20, iar preţul de pornire va fi de 18.400 lei plus TVA.

 

„Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor să prezinte, până în ziua precedentă termenului de vânzare oferta scrisă dovada depunerii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire al licitaţiei; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare. Taxa de participare se poate achita la Administraţia Finanţelor Publice Turda în contul RO25TREZ2195067XXX001507 beneficiar A.F.P. Turda cu cod fiscal 4426336”, se precizează în documentul emis de Administraţia Financiară în acest sens.

 

Pot participa la lictaţie doar cei care nu au datorii la bugetele de stat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: