fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

panemar turda

Rețeaua Panemar se extinde în Turda. dacă până acum se știa de un magazin Panemar, care se va deschide la complexul din zona ”Trei Mocani” din Micro 3, de săptămâna viitoare, informațiile despre o nouă locație fac referire la deschiderea unui magazin similar și în zona Piața Romană.

 

Locația din centru va fi deschisă în circa 2 luni de zile, conform informațiilor existente în acest moment. Locația este în zona Piața Romană (sensul giratoriu), în locul fostului magazin DA-NU.

Povestea Panemar:

Povestea a început în anul 1993 cu un cuptor de cărămidă în care se cocea pâinea de un kilogram. Am prins gustul pentru acest meșteșug și ne-am gândit să îl aducem aproape de oameni. Am hotărât să folosim ingrediente simple și bune, să păstrăm rețetele adevărate și să punem suflet în munca noastră. Și așa, pâinea Panemar a ajuns o pâine iubită de clujeni. Lucrurile s-au copt încet, ca o pâine bine făcută. Am ridicat moara, am clădit fabrica și am început să plămădim sortimente noi de pâine, cozonaci și alte bunătăți. De curând am dat poveștii noastre un nume: Pâine cu suflet!

Panemar-video-HD from Panemar on Vimeo.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator