fbpx

Icon Scrie un comentariu

Efectele%20saraciei%20suntem%20lideri%20europeni 446Peste 20 de comercianţi de pâine din judeţ au fost depistaţi că nu respectau normele de comercializare, etichetare, prezentare şi publicitate a pâinii şi produselor de panificaţie.

 

În perioada 1-15 septembrie, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj, a întreprins o acţiune de control privind pâinea, produsele de panificaţie şi de morărit. Au fost controlaţi 25 de operatori economici, dintre care 16 în mediul urban şi 9 în mediul rural, iar 22 au fost descoperiţi cu nereguli.

 

Au fost controlate 2.657 kg pâine şi produse din panificaţie, din care au fost depistate cu abateri 1.531 kg, în valoare de 2.775 lei. Principala neregulă constatată a fost neinscripţionarea pe ambalaj a datei de valabilitate, fapt pentru care s-a dispus oprirea definitivă de la comercializare a 20 kg pâine în valoare totală de 78 lei. Alte nereguli au fost neafişarea denumirii furnizorului de pâine, denumirea produselor livrate şi preţul de vânzare cu amănuntul, exprimat în kg şi lei. Au fost găsite şi produse inscripţionate nelizibil.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator