fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

2 Comentarii

bloc

În zona ansamblului Potaissa, de pe strada George Barițiu nr. 105-107 din Turda Nouă, se preconizează construirea unui nou bloc de locuințe, de nivel D+P+3E+1E retras.

 

”Până in anul 2007 zona studiată se afla intr-un prim stadiu de transformare prin amplasari de constructii de locuinte noi, si alte functiuni complementare UTR, prin modernizarea si extinderea constructiilor existente. Ulterior cererea de locuințe fiind increștere s-a propus prin documentatii urbanistice, o mobilare a terenurilor libere de constructii, cu locuinte colective si cu regim de inălțime P+2E si P+3E, P+4E, conf. Regulamentului din PUG Turda. Blocul de locuinte colective D+P+3E+1Eretras–propus se invecineaza cu Ansamblul de locuinte colective ”Potaissa”, aflat in subzona LM 26.a, din UTR LM 26”, se menționează în documentație.

Se propune construirea unui bloc cu locuinte colective, fundatii din beton, structura cadrede beton armat si inchideri din zidarie, acoperis tip terasasau sarpanta. Suprafata construita propusa va fi de 500,94mp, iar suprafatadesfasurata de 2826,7 mp.Blocul va avea regimul de inaltime D+P+3E+1Eretras . Se vor amenaja 40de apartamente in constructia propusa. Vor fi amenajate apartamente cu o camera, cu doua cameresi cu trei camere.De asemenea se vor amenaja locuri de parcare in interiorul parcelei studiate, cate unul pentru fiecare apartament.Accesul autosi cel pietonal in incinta, sunt realizate din partea de nord-vesta parcelei, respectiv din strada Gh. Baritiu, iar apoi de pe drumul de acces existent.

Constructorul noului bloc este SC Alydan SRL din Cluj-Napoca.

Deocamdată, investiția este în faza avizelor administrației locale.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator