fbpx

2 Comentarii

gheorghe balahura

Societatea Domeniul Public Turda SA a încheiat pe ”pierdere” anul 2018. Societatea este deținută în proporție de 100% de Municipiul Turda, unic acționar.

Directorul societății, Gheorghe Balahura, a menționat acest lucru într-o declarație pentru siteul RefleqtMedia, după ce a fost întrebat dacă societatea este sau nu în colaps economic.

“Nici nu poate fi vorba despre un colaps economic la societate – asta ar însemna incapacitate de plată, or noi suntem departe de această situație.

Într-adevăr, anul 2018 fost unul mai dificil, societatea încheind pe pierdere, însă această pierdere se încadrează în limita liniei de credit contractată de firmă.

Nu avem datorii la furnizori, nu avem probleme în a da salariile, nu avem datorii la stat sau la bugetul local. Deși avem pierdere pe 2018, societatea dispune de rezerve din anii anteriori, cu care putem compensa.”, a declarat directorul Gheorgeh Balahura pentru sursa citată.

Consiliul de Administrație al societății s-a întrunit în data de 13 februarie 2019 și a luat decizia de a solicita Consiliului Local Turda modificarea tarifelor societății, atât în ceea ce privește construirea/modernizarea/exploatarea/întreținerea străzilor, cât și în privința serviciilor de salubritate stradală.

Începând cu 14.02.2019, societatea și-a modificat deja tarifele pentru terți (persoane fizice și persoane juridice), pentru lucrări de drumuri/salubritate, închirieri de utilaje și auto.

Societatea mai are de rezolvat o problemă pentru întocmirea bugetului pe 2019, respectiv faptul că salariul minim al angajaților a fost stabilit la 3.000 de lei brut, printr-o decizie guvernamentală (sectorul construcții).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ani · 19:21 19.02.2019
  Sigur ca nu aveti probleme cu salarizarea deoarece ati dat anuntat pe Turda News(chiar astăzi) că angajați economist de salarizare. Cu salariile stați bine!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ani · 19:17 19.02.2019
  Interesanta afirmatia domnului Balahura- societatea dispune de rezerve din anii anteriori-
  Intrebarea este- Care ani anteriori?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator