fbpx

Icon Scrie un comentariu

deichmann

După câțiva ani în care au stat în stand-by în ceea ce privește deschiderea unui magazin la Turda, Deichmann pare că s-a decis să realizeze această investiție, dând un anunț de angajare pentru postul de director de magazin în pregătire.

 

Primele informații despre intențiile Deichmann privind o extindere spre Turda au fost publicate de siteul nostru încă din anul 2013, când se vorbea despre deschiderea magazinului Altex.

Citește și:

Altex vrea să facă un parc comercial la Turda! Tot acolo se va deshide un magazin Deichmann şi unul Takko!

La vremea respectivă, TurdaNews preciza că noul parc comercial proiectat de Altex va cuprinde inclusiv un magazin Deichmann (încălțăminte) și unul Takko (îmbrăcăminte). Ulterior, însă, doar magazinul Altex s-a inaugurat, celelalte două spații comerciale fiind ”în așteptare”. Magazinul Deichmann era proiectat pentru 455 mp, iar cel Takko pentru 510 mp.

Ce spune Deichmann despre postul de director al viitorului magazin de la Turda?

”Căutăm persoane fără experiență dar cu dorința de a se dezvolta și a prelua în viitor managementul unui magazin. Noi vă vom susținte printr-un program intensiv de școlarizare și pregătire completă în care să puteți să învățați sistemele și procedurile Deichmann și organizația.

Totul se va face prin practică și prin metode interactive, veți avea misiuni și situații de rezolvat și o echipă alături încă din primele săptămâni”, se precizează în anunțul de selecție al Deichmann.

DEICHMANN este prezentă cu aproape 3.989 magazine în peste 25 țări europene și Statele Unite, fiind cel mai mare comerciant de încălâăminte din Europa. În România, familia DEICHMANN a ajuns în prezent la peste 90 de magazine și 650 de membri, angajați.

Dacă te interesează acest post, dă click AICI.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator