fbpx

Scrie un comentariu

cikautxo

Compania spaniolă Cikautxo, care deține o fabrică la Câmpia Turzii, împrumută 26 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Investiții (BEI), fonduri ce vor fi folosite pentru dezvoltarea unor noi tehnologii destinate mașinilor electrice și hibrid, anunță Profit.ro.

"Mașinile electrice sunt cruciale pentru tranziția către o Europa mai sustenabilă. Acest împrumut către Cikautxo, pentru dezvoltarea produselor inovatoare destinate mașinilor electrice și hibrid, ajută UE să fie în prima linie la transportul ecologic. Sute de locuri de muncă vor fi create în Spania și va fi sprijinită dezvoltarea regională în Cehia, România și Slovacia", afirmă vicepreședintele Comsiei Europene Jyrki Katainen, responsabil pentru locuri de muncă, creștere economică, investiții și competitivitate, citat de sursa menționată.

Compania spaniolă, parte a Mondragon Corporation, are fabrici în Spania, Cehia, Slovacia, România, Mexic, China și India, precum și un centru de cercetare-dezvoltare dedicat dezvoltării de materiale noi și concepte de produse inovatoare. În 2018, producătorul a avut afaceri de 268 milioane de euro, cu 2.822 de angajați. În România, compania are o fabrică la Câmpia Turzii și a înregistrat, în 2017, afaceri de 43,15 milioane de lei, cu un număr mediu de 156 de anagajați

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator