fbpx

3 Comentarii

bani

Pe fondul crizei pozitive de locuri de muncă, în sensul că sunt oferte dar nu se găsesc oameni, o societate din Câmpia Turzii a făcut un anunț de angajare, cu precizarea că salariul este... 2000 de euro!

SC Biți Tâmplărie SRL din Câmpia Turzii a anunțat că angajează un șofer profesionist (cu atestat transport marfă) pe mașină nouă cu craiefer, cu activitate pe plan local.

Salariul oferit este de 2000 de euro!

Cei interesați pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 0741.661.902.

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat recent că în localitate șomajul este aproape inexistent, în condițiile în care mai multe societăți au început să se dezvolte pe platforma industrială, în urma facilităților la impozite acordate de administrația locală, ca efect al rezonării localității, de care au beneficiat și foarte multe persoane fizice.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  anonim · 12:09 04.02.2019
  e vorba de un singur post ...nu este pentru toata lumea de ce denaturati realitatea,respect pentru cei care ofera acest salariu dar dar in afara de acest post cine mai ofera suma asta ??????? sa fim seriosi
 • Acest comentariu este nepublicat.
  anonim · 19:01 04.02.2019
  Bai fratilor sau inventator de stire de ce nu lasati primavara sa vina ! cu asemenea minciuni vine iar inghetul ?si cu someri poate ca sunt putini dar cu ajutoare sociale cati sunt ?sau nu sa aprobat somajul asa sunt pe dinafara!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Arcuș cicodel · 08:35 05.02.2019
  Dacă titlu nu era sa te atragă în capcana mai deschidea pagina? Asta e nimica ce face ăștia uitați-vă la b1 ce titluri baga și când deschizi pagina nici pic de asemănare. asta s-a ajuns cu stirile, titluri capcane. Niște hoheri
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator