fbpx

Icon Scrie un comentariu

Piata SlowfoodOrganizaţia Slow Food Turda, condusă de Marta Poszony, a încheiat un parteneriat cu reprezentanţii producătorilor agricoli din judeţul Cluj, cu scopul de a amenaja o Piaţă a Ţăranului în municipiul Cluj Napoca. Piaţa a fost inaugurată de puţin timp, pe strada Argeşului, în apropiere de Piaţa Mihai Viteazu.

 

La acest sfârşit de săptămână, Piaţa Ţăranului oferă "bunătăţuri ca la mama acasă" din zona Maramureşului. Cele patru zone maramureşene (Ţara Chioarului, Ţara Lăpuşului, Ţara Maramureşului şi Ţara Codrului) vor aduce produse de excepţie, printre care se numără şi afumăturile care vor desfăta de acum gusturile clujenilor.

 

Ferma Toto va pune la dispoziţie cârnaţi ţărănesc cu şuncă, cârnaţi de casă, pastramă de vită şi porc, jambon, şunculiţă, specialităţi din cotlet, slănină cu şuncă şi slănină clasică dar alături de afumăturile tradiţionale vor prezenta şi pâine de casă albă şi neagră. Ferma Zeea, oferă brânză de burduf, telemea, caş şi caşcaval şi alte specialităţi lactate. Nu va lipsi nici patiseria tradiţională din Maramureş cu cozonacii şi prăjiturile de casă. Ferma Huşti vine cu legume ecologice şi preparate din legume: legume uscate şi conserve ecologice. Iar cei din Gherla, aduc "Pogacelele bunicii".

 

Piaţa Ţăranului este deschisă de vineri până duminică între orele 8.00 şi 17.00 cu specialităţi iar în timpul săptămânii, cumpărătorii sunt întâmpinaţi cu legume si fructe achiziţionate de la poducători din toată Transilvania.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator