fbpx

Icon Scrie un comentariu

Pth 25Compania austriacă Wienerberger a redeschis fabrica de cărămizi de la Tritenii de Jos, de săptămâna trecută. Cu această ocazie, au fost chemaţi din şomaj cei 50 de angajaţi, după trei luni de inactivitate. Pe perioada cât a fost închisă, distribuitorii Wienerberger s-au plând că au fost întârzieri la livrarea mărfii.

 

Nemulţumiţii spun că acum totul a intrat în normal şi că deschiderea fabricii de la Triteni readuce în actualitate sistemul "azi plăteşti, mâine iei marfa".

 

Wienerberger a înregistrat o pierdere de 204 milioane de euro în primul semestru al acestui an, faţă de un profit după taxe de 98,6 milioane euro în perioada corespunzătoare a anului trecut, din cauza condiţiilor economice dificile. Grupul austriac a anunţat, în această săptămână, că va realiza o emisiune de acţiuni pentru majorarea capitalului cu 336 de milioane de euro. La proces va participa şi Autoritatea pentru Investiţii din Libia, care va deţine, după încheierea operaţiunii, 10% din titlurile Wienerberger, precizează Ziua de Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator