fbpx

Scrie un comentariu

milexim

SC Milexim SRL, societatea aparținând omului de afaceri Buțurcă Mihai, își extinde activitatea, urmând să construiască o sală de evenimente și alimentație publică pe un teren care a aparținut fostului combinat ISCT.

 

Terenul pe care se va realiza investiția are o suprafață de 9.457 mp, urmând a fi ocupat de construcții în procent de 25%, spații verzi amenajate - 20% și circulații carosabile, pietonale și platforme parcare - 55%.

Noua locație este posibil să vizeze tocmai dezvoltarea zonei industriale de pe fostul teren al combinatului metalurgic, unde și-au început sau își vor începe activitatea mai multe societăți, care au cumpărat bucăți de teren sau clădiri, cu oferte de genul ”meniul zilei”, iar în week-enduri poate constitui o locație pentru organizarea de petreceri festive sau nunți. Asta pentru că noua locație ar avea acces atât din strada Laminoriștilor, cât și din interiorul fostului combinat.

În anul precedent, Milexim a avut o cifră de afaceri de 7.613.087 lei, cu un profit brut de 2.174.858 lei, raportând o medie de 70 de angajați.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator