fbpx
Scrie un comentariu

kpa clean

Licitația prin care s-a adjudecat contractul de 7.741.879,20 lei (fără TVA) a fost câștigată în asociere cu alte două firme, respectiv Recycling Prod SRL și AB Smart Consulting SRL, într-o competiție cu firme de prestigiu din acest domeniu, potente financiar.

 

Conform documentelor licitației, societatea din Turda, condusă de Kiss Attila, are o cotă de 75% din această asociere (inclusiv în ceea ce privește facturarea serviciilor).

”KPA Clean are la această dată 24 de angajați. Se vor angaja încă 15-16 persoane. De asemenea, se va suplimenta parcul de utilaje”, a declarat managerul societății, Kiss Attila, care are 18 ani de vechime în acest domeniu, societatea sa fiind aceea care a realizat curățenia noului terminal al aeroportului, după constructor, în anul 2009.

În baza noului contract adjudecat, se vor asigura servicii de curățenie zilnică în incinta aeroportului, asigurarea consumabilelor de igienă în incinta clădirii, asigurarea dezinfecției și dezinsecției, respectiv ridicarea și reciclarea deșeurilor. Durata contractului este pe 5 ani, iar valoarea totală estimată este de 11-12 milioane de lei.

Începând cu anul 2009, brandul KPA CLEAN se afla alături de societățile din Turda, Câmpia Turzii și împrejurimi, oferind o gamă foarte largă de produse și servicii cu adevărat profesionale din lumea igienei, având deschise magazine în mai multe locații din Turda, Câmpia Turzii, Ocna Mureș, Aiud și Luduș. 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator