m install
petlinii
nello construct

Majorarea salariului minim ar putea fi amânată

floris

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a dat de înţeles, vineri, la Guvern, că salariul minim nu va mai creşte de la 1 decembrie, aşa cum anunţase prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Întrebat vineri, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, dacă majorarea salariului minim este prins în proiectul de buget pe anul viitor, ministrul Finanţelor, Eugen Teoodorovici, a răspuns: „Sigur va fi prinsă în ceea ce facem anul viitor ca şi buget, în schimb nu o să pot să vă spun eu astăzi, trebuie să fie o decizie a Guvernului vizavi de data la care salariul minim se va aplica în România”.

Chestionat dacă asta înseamnă că nu mai este viabilă majorarea salariului minim de la 1 decembrie, acesta a spus: „Vedeţi cum de multe ori aveţi şi răspunsul la întrebări?”.

E o discuţie cu sindicatele, cu mediul de afaceri. Ca şi principiu şi corect e corect ca în timpul jocului regulile să fie schimbate cât mai puţin şi invocând mereu acea predictibilitate pe care trebuie să o respectăm, trebuie să arătăm mediului de afaceri că suntem un partener serios şi care sprijină această zonă a economiei, înţelegând cu toţii, mai ales cei de stânga, că un mediu economic puternic este cel care îţi asigură şi redistribuirea unei părţi a veniturilor către partea mai puţin fericită a populaţiei. Este o logică, zic eu, de bază”, a adăugat ministrul Finanţelor.

Potrivit Mediafax, Teodorovici a indicat că mai este nevoie de „câteva puncte de vedere, avize” pentru majorarea salariului minim.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: