fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

dubai uleiuri

Mai mulți producători din România participă în aceste zile, sub un pavilion național, la Organic & Natural Products Expo Dubai. Clujul este reprezentat de producători de uleiuri presate la rece din localitățile Luna și Gherla.


Din România mai sunt prezenți apicultori, producători din siropuri de fructe, de fructe deshidratate. Organic & Natural Products Expo Dubai este singurul târg dedicat de acest tip din Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Acesta se află sub patronajul Ministerului Schimbărilor Climatice și Mediului din Emiratele Arabe Unite, fiind susținut de IFOAM - Organics International.


De-a lungul timpului, această expoziție a devenit un fel de magazin unic pentru tot ce este natural și organic la nivel mondial; de la produse la elaborarea politicilor din acest sector, relatează Ziua de Cluj


Comunități online, dar și producătorii de la fața locului participă la o expoziție care își propune să închege afaceri, să împărtășească toate cunoștințe din domeniu și să creeze legături între furnizori și cumpărători.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator