Scrie un comentariu

medalie ISSA

Vinul ISSA din soiul Chardonnay, 2017, a adus podgoriei de lângă Salina Turda medalia de aur la Concursul Internaţional de Vinuri Bucureşti 2018 (International Wine Contest Bucharest 2018), în timp ce vinul ISSA Barrique Ediție Limitată Chardonnay 2017 a primit medalia de argint.IWCB 2018 este organizat  de catre ASER Consulting&Management, in parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România (ADAR), sub patronajul OIV (Organizației Internaționale a Viei şi Vinului) si VINOFED (Federaţia Internaţională a Marilor Concursuri de Vinuri), informează Ziua de Cluj.


Proiectul „La Salina” reînvie istoria zonei viticole și poveștile locurilor care o înconjoară, printr-un amplu proiect de enoturism. La baza dealurilor cu vie, restaurantul „Sarea-n bucate” își așteaptă oaspeții.

Aromele îmbietoare ale mîncărurilor gătite cu răbdare, după rețete tradiționale, se îmbină armonios cu vinurile ISSA. Turiștii sunt invitați să descopere și pensiunea restaurantului, 13 camere ultramoderne, cu 40 de locuri de cazare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator