fbpx
Icon Scrie un comentariu

florin cuc

Camera de Comerț și Industrie a României, a oferit Premiul Național Locul II la secțiunea Servicii Intreprinderi Mici firmei Arhivatorul.

 

În prezenta Președintelui României am avut plăcerea ca in numele Arhivatorul sa îmi fie înmânat de către Camera de Comerț și Industrie a României, Premiul Național Locul II la secțiunea Servicii Intreprinderi Mici.


Acest Premiu onorează tot Colectivul Arhivatorul și este rezultatul muncii in echipa.

,,Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul” citindu-l pe H.D. Thoreau.

Doresc să mulțumesc întregii echipe -pentru loialitate, implicare şi dăruire!
Fiţi binecuvântaţi, oameni dragi!

Vă iubesc! Sunteţi minunaţi!“, a transmis Președintele ARHIVATORUL, Florin Cuc.

Reamintim că, în luna ianuarie 2018, când a aniversat 2 ani de activitate pentru Depozitul Arhivatorul din Luncani, președintele Florinel Cuc spunea că pe termen lung (perspectivă 2025), societatea își propune să devină numărul 1 la nivel național.

Odată cu publicarea datelor financiare pentru anul 2017, acestea au confirmat că societatea Depozitul Arhivele Transilvania SRL, în cadrul căruia își desfășoară activitatea Depozitul Arhivatorul de la Luncani, este pe locul 1 în județul Cluj, pe locul 2 la nivelul Transilvaniei și pe locul 7 la nivel național, îndeplinindu-și astfel targetul etapizat anual.

În anul 2017, Arhivatorul a avut o creștere a cifrei de afaceri cu 312%, față de anul 2016, cu o cifră de afaceri de 3.560.304 lei, un profit de 338.293 lei și un număr mediu de 30 de angajați. Pentru anul 2018 compania și-a propus următoarele: o creștere cu 300% a cifrei de afaceri, până la 10.000.000 lei și un profit de 2.000.000 lei.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator