fbpx

Scrie un comentariu

vouchere

Succesul de anul acesta, despre care au vorbit atât agenții din turism cât și beneficiarii, se pare că poate căpăta dimensiuni și mai mari dacă tichetele vor fi acordate mai devreme, anunță DCNews.ro.

 

”Una dintre marile necunscute rămâne data la care funcționarii publici vor primi aceste vouchere de vacanță. Deși până acum nu s-a făcut nicio declarație publică pe această temă, surse din Ministerul Turismului au declarat, pentru DC News, că se fac eforturi ca totul să fie gata la începutul anului viitor, după aprobarea bugetelor. Așadar, există mari șanse ca tichetele să ajungă în posesia oamenilor până în martie pentru a prinde și perioada de primăvară”, menționează sursa citată.

Voucherele de vacanță sunt valabile pe perioada unui an de zile. Valoarea lor este de 1.450 de lei, valoare care foarte probabil va fi păstrată și pentru anul viitor. Voucherele de vacanță se pot folosi în unități de cazare din România (cazare + masă).

Sistemul a avut un efect pozitiv în turismul intern, crescând gradul de ocupare al stațiunilor, al unităților de cazare, inclusiv al pensiunilor care acceptă această formă de plată, fiind foarte bine primit atât de beneficiari (funcționari publici), cât și de proprietarii unităților de cazare, în cazul multora activitățile economice cunoscând o revigorare importantă.

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator