fbpx

Scrie un comentariu

conferinta CAA

La sediul Companiei de Apă Arieș a fost organizată astăzi o conferință de presă ocazie cu care au fost aduse câteva lămuriri privind evoluția „pasului II” al proiectului european derulat de societatea menționată.

 

În cadrul evenimentului au fost prezenți: Bogdan Bobic- director general al Companiei de Apă Arieș, Matei Cristian – primarul Municipiului Turda, Dorin Lojigan – primarul municipiului Câmpia Turzii, Florianu Dorel Peciu- director general Hidroconstrucția, Bazil Man – director TCI Constructor General SA.

Bogdan Bobic a făcut o sinteză a ceea ce a însemnat până acum implementarea proiectului european, dar a vorbit și despre etapele următoare, informând că cele două societăți, Hidroconstrucția și TCI Constructor General SA. sunt câștigătoarele licitațiilor pentru lucrările ce vor fi derulate la Turda și Câmpia Turzii în cadrul proiectului în valoare totală de 151.375.252 euro.

Cei doi primari au oferit asigurări privind sprijinul necondiționat în derularea proiectului, Dorin Lojigan a desemnat două persoane din cadrul primăriei Câmpia Turzii care vor fi zilnic pe teren pentru a superviza lucrările, în speranța că acestea se vor derula conform termenilor contractuali și vor fi respectate acele prevederi privind „aducerea carosabilului la starea inițială”.

Primarul Matei Cristian a amintit cu această ocazie despre exemplul de bune practici oferit de Compania de Apă Arieș în implementarea „pasului I” al proiectului de extindere și reabilitare al rețelelor de apă și canal.

Pasul doi al proiectului se va extinde pe zona Comunităţii Urbane Arieş, pe localităţile care nu au beneficiat de finanţare în primă fază. Practic banii vor veni pe fondurile de coeziune prevăzuţi de Uniunea Europeană în perioada 2014-2020.

În cadrul conferinței de presă au fost semnate și contractele de execuție a lucrărilor în cele două orașe, lucrări care vor începe cel mai probabil în primăvara anului viitor.

Vezi mai jos înregistrarea integrală a conferinței de presă:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator