fbpx

Scrie un comentariu

mega image

După ce au tatonat terenul încă din toamna anului 2016, când au apărut primele informații că retailerul Mega Image își va deschide magazine la Turda și la Câmpia Turzii, iar primele informații indicau primăvara anului 2017 ca ”termen de deschidere” (termen la care au deschis doar magazinul din Cluj-Napoca), iată că lucrurile intră ”în linie dreaptă”, cel puțin pentru municipiul Turda.

 

Citește și:

Mega Image deschide magazine la Turda și Câmpia Turzii, dând totodată startul la recrutări!

În Turda, magazinul Mega Image ar urma să se deschidă în spațiul comercial de la parterul blocului situat pe Calea Victoriei 102, respectiv în fostul spațiu unde a uncționat Roland, iar mai apoi magazinul Succes (după preluarea rețelei Roland de către cei de la Succes).

Până acum, Mega Image avea rețea de magazine extinsă doar în jurul capitalei, apoi s-a extins spre Brașov și de anul trecut la Cluj-Napoca.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde peste 500 magazine în Bucuresti, Constanța, Ploiești, Brasov, Târgoviște și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image (220), Shop&Go (271), Gusturi Românești (2). Mega Image își propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate și o gamă de produse hrănitoare, sănătoase și sigure, la prețuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internațional ce operează în prezent pe trei continente.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator