BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

4 Comentarii

nunta anaf

ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriți solicitări ca aceștia să declare, într-un formular, ce relații economice au avut, în contextul căsătoriei civile și religioase, cu PFA, firme și altele, care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică pentru petrecere și spațiul (restaurantul), potrivit informațiilor Profit.ro. Cine nu se conformează, riscă amenzi între 2000-5000 de lei!

"Vă solicităm informații despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăți Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile econoimice sau juridice pe care le-ați avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea căsătoriei civile și religioase. În sensul celor de mai sus, completați delcarația alăturată, cu privire la persoane/ societăți/ nr telefon/ adrese identificare/ intermediari/ orice alte date pe care le cunoașteți/ dețineți privind: formație muzicală; locație eveniment; servicii foto-video;" , solicită ANAF în documentele trimise persoanelor proaspăt căsătorite.

ANAF a declanșat această procedură cu intenția de a ridica nivelul de fiscalizare al activităților care se desfășoară cu ocazia unei nunți, fie că este vorba despre fotograf, videocameraman, restaurantul unde se ține nunta sau alte servicii de acest gen. Asta pentru că se vehiculează sume mari de bani, iar de multe ori nu se transmit sumele reale, pentru impozitarea corespunzătoare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alina · 17:31 23.10.2018
    Nu mi se pare execrabil faptul ca cineva doreste sa ii ia la intrebari pe cei care isi adauga comisioane la tot ceea ce fac...de ex cantaretii astia care merg asa pe la nunti gen aurel tamas, rupa care iau bani cu galeata etc.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Ani · 19:03 18.10.2018
    Gunoaielor!!! Sunteti execrabili!!!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator