fbpx

Scrie un comentariu

magazin JYSK

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni Jysk își va extinde rețeaua în Transilvania, Orăștie, Alba Iulia și Turda fiind printre primele orașe vizate, urmând ca în Cluj să apară alte noi magazine în afara celui existent în Galeria Auchan Iris, din reședința de județ.


Planurile sunt de a înființa o rețea de 135 de unități în România. “Majoritatea proiectelor pe plan local au fost în zona Moldovei sau sudul ţării, mai puţin în Ardeal, regiune în care am avut dificultăţi în a identifica proiecte imobiliare adecvate.

Ne dorim un magazin la Alba Iulia de cinci ani și nu găsim pe nimeni să dezvolte pentru noi. Vrem la Turda, mai multe magazine în Cluj, unde avem doar unul. Proiectele imobiliare din Ardeal sunt mai întârziate decât în restul ţării“, a menționat Alex Bratu, country manager Jysk România și Bulgaria, pentru ZF Corporate.

Jysk este un lanţ internaţional deţinut de fondatorul original, Lars Larsen. În 1984 acesta a deschis primul magazin în afara graniţelor, în Germania. În prezent, grupul cuprinde 2.500 de magazine în 50 de ţări. Cifra anuală de afaceri a grupului este de 3,36 miliarde de euro.

Personalul total constă din 22.000 de angajaţi.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator