fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

ing bank

În cursul zilei de luni, clienții băncii ING, care au efectuat tranzacții cu cardurile, au identificat o dublare a tranzacțiilor efectuate în acest mod! Practic, în loc să se proceseze suma normală, se procesa dublul acesteia! Situația a creat panică în rândul utilizatorilor de carduri ING, care apoi a dus și la un acces mai dificil inclusiv în aplicația de internet banking.

 

”Astazi, 8 octombrie, incepand cu ora 14.00, ING a identificat dublarea unor tranzactii realizate cu cardul. Toate situatiile urgente semnalate de clienti au fost rezolvate pe loc.

Incidentul a fost unul de tip operational, fara impact asupra altor procesari ale bancii. Toate tranzactiile au fost corectate si sumele reglate pana la ora 21.00.

In urma acestui incident, traficul pe platforma de internet banking ING Home’Bank a crescut, ducand la un acces mai dificil in aplicatie.

ING Bank regreta sincer disconfortul pe care clientii l-au resmitit in aceste ore si ia masurile necesare pentru a preveni astfel de incidente pe viitor”, au transmis reprezentanții ING pe pagina lor de Facebook.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator