fbpx

Scrie un comentariu

sdee transilvania nord

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord va iniția la data de 20 octombrie 2018 un amplu proiect de modernizare a instalațiilor de distribuție a energiei electrice în municipiul Turda.

 

Lucrarea, denumită “Trecerea la 20 kV a distribuitorilor L5, L6, L17 și L2 SMA din Stația de transformare Turda”, are ca scop creșterea capacității de distribuție a rețelelor de medie tensiune din zona respectivă, reducerea pierderilorși va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărul incidentelor în rețea care pot provoca întreruperi și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Turda.

Proiectul se va derula pe parcursul a doi ani și presupune efectuarea de săpături în trotuar pentru înlocuirea cablurilor vechi, cu unele noi, de capacitate mărită. Lucrările se vor desfășura pe străzile Ștefan cel Mare, Piața Romană, Horea, Petru Maior, General Dragalina, Ion I. Russu, Potaissa, Bicazului, George Barițiu, Constantin Brâncoveanu, Abatorului, Bucovinei, Clujului, Decebal, Vasile Goldiș, Piața Republicii, George Coșbuc, Barbu Lăutaru, Ecaterina Teodoroiu, Călărași, Agriculturii, Castanilor, Ștefan Octavian Iosif, Aleea Salcâmilor, Aleea Băilor, Salinelor, Andrei Mureșanu, Piața Basarabiei, Malului, Aleea Ștrandului și Aleea Durgăului.

Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri.

SOCIETATEA DE DISTRIBUȚIE A ENERGIEI ELECTRICE TRANSILVANIA NORD

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord), parte a Grupului Electrica, este operatorul de distribuție a energiei electrice care deservește zona de Nord-Vest a Transilvaniei. Compania își desfășoară activitatea în județele Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Bihor, Sălaj și Cluj, având o arie de operare de aproximativ 34.160 kilometri pătrați.

Cu o tradiție de 120 de ani, SDEE Transilvania Nord oferă servicii pentru aproximativ 1.2 milioane de consumatori, prin intermediul unei rețele de distribuție cu o lungime de peste 43.500 kilometri și a unei echipe de peste 2.240 de angajați.

______________________________________________________________________________

Mai multe informații despre SDEE Transilvania Nord pot fi găsite pe platforma www.distributie-energie.ro.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator