fbpx
Scrie un comentariu

aeroport cluj

Pe lângă viitoarele rute spre Liverpool (UK), Lyon (Franţa) și Birmingham (UK), Wizz Air anunţă alocarea celei de-a șaptea aeronave pe aeroportul clujean, începând cu luna noiembrie 2018. 


Cluj – Liverpool
Zborurile Cluj Napoca – Liverpool vor avea o frecvență de două zboruri săptămânale, fiind operate în zilele de luni și vineri, începând din 29 octombrie 2018.


Cluj – Lyon
Zborurile Cluj Napoca – Lyon vor fi înaugurate în 20 noiembrie 2018 cu o frecvență de două zboruri săptămânale, în zilele de marți şi sâmbătă. 

Cluj – Birmingham


Zborurile vor debuta din 16 decembrie 2018 cu o frecvență de două zboruri săptămânale. Aceste zboruri vor fi operate în zilele de miercuri și duminică.


În acelasi context, Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și principalul transportator aerian din România, sărbătorește un reper important pe aeroportul internațional Avram Iancu din Cluj–Napoca: 10 milioane de pasageri transportați. Norocosul pasager cu numărul 10 milioane a călătorit pe zborul Cluj-Napoca – Atena și a fost întâmpinat la destinație cu un voucher cadou din partea echipei WIZZ.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator