fbpx

Icon Scrie un comentariu

aeroport cluj

Pe lângă viitoarele rute spre Liverpool (UK), Lyon (Franţa) și Birmingham (UK), Wizz Air anunţă alocarea celei de-a șaptea aeronave pe aeroportul clujean, începând cu luna noiembrie 2018. 


Cluj – Liverpool
Zborurile Cluj Napoca – Liverpool vor avea o frecvență de două zboruri săptămânale, fiind operate în zilele de luni și vineri, începând din 29 octombrie 2018.


Cluj – Lyon
Zborurile Cluj Napoca – Lyon vor fi înaugurate în 20 noiembrie 2018 cu o frecvență de două zboruri săptămânale, în zilele de marți şi sâmbătă. 

Cluj – Birmingham


Zborurile vor debuta din 16 decembrie 2018 cu o frecvență de două zboruri săptămânale. Aceste zboruri vor fi operate în zilele de miercuri și duminică.


În acelasi context, Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și principalul transportator aerian din România, sărbătorește un reper important pe aeroportul internațional Avram Iancu din Cluj–Napoca: 10 milioane de pasageri transportați. Norocosul pasager cu numărul 10 milioane a călătorit pe zborul Cluj-Napoca – Atena și a fost întâmpinat la destinație cu un voucher cadou din partea echipei WIZZ.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator