fbpx

Icon Scrie un comentariu

sarerom

Investiția pe care societatea Sarerom SRL intenționează să o facă la Turda, în vederea exploatării zăcământului de sare, prinde contur. Investitorul a solicitat includerea unui teren de 10.000 de mp în intravilanul localității. Pe acest teren ar urma să se facă unele investiții necesare demarării exploatării sării.

 

Se preconizeaza construire deposit P, construire corp administrative P+M, construire cabina poarta, amenajarea platform de lucru si cantar, imprejmuire teren, alimentare cu energie electrica, alimentare cu apa, drum de acces, organizare de santier pentru zona Valea Sarata-Turda, cat si amenajarea terenului studiat pentru o buna desfasurare a activitatilor aferente. Se vor amenaja drumuri de incinta, parcari, imprejmuiri, spatii verzi, iluminat incinta, etc.

Hala pentru depozitare va avea regimul de inaltime propus P (parter). Inaltimea la streasina va fi de 6 m, iar inaltimea maxima va fi de 16 m. Suprafata construita a halei propuse va fi de 300 mp, iar cea desfasurata de 300 mp.

Corpul administrativ va avea regimul de inaltime propus P + M. Inaltimea la streasina va fi de 5 m, iar inaltimea maxima va fi de 10 m. Suprafata construita a corpului administrativ va fi de 50 mp, iar cea desfasurata de 100 mp.

Cabina poarta va avea regimul de inaltime propus P. Suprafata construita a cabinei poarta va fi de 25 mp, iar cea desfasurata de 25 mp.

Platforma betonata propusa va avea suprafata de 1.000 mp. Se va imprejmui terenul pe toate laturile. Se vor amenaja drumuri de legatura in incinta, alei, parcari”, se precizează în Planul Urbanistic Zonal.

TurdaNews a anunțat intențiile privind investiția încă din primăvara acestui an.

Citește și:

Turcii vor exploata sare la Turda, iar la Câmpia Turzii vor face o fabrică de conserve de legume și de muștar!

Acesta este investitorul despre care primarul Cristian Matei afirma, în urmă cu ceva luni, că este interesat să construiască un aeroport privat, pentru avioane de mici dimensiuni, fiindu-i necesar pentru deplasări mai rapide în zona afacerilor sale.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator