5 Comentarii

balahura

Directorul societății Domeniul Public Turda SA a menționat, într-un interviu acordat presei locale, lucrările care urmează să se facă de societate în următoarea perioadă. Sunt menționate străzile 22 Decembrie 1989, Cocoșului, Fabricii, Clujului, dar și strada Margaretelor din Poiana!

 

”In curs de executie avem lucrarile pe strada Baritiu si Cartierul Poiana, strada Cocosului – asfalt, amenajare Obelisc si parc la  Manastirea Mihai Viteazul, strada Margaretelor asfalt+platform beton. Plombari pe strazile: 22 Decembrie 1989, Fabricii, Clujului. Refacere parcare in zona Materna. Treceri pietoni suprainaltate in zonele: Colegiul National Mihai Viteazu, General Dragalina, Baritiu, Traian etc”, a declarat directorul SC Domeniul Public Turda SA, Gheorghe Balahura, pentru siteul inTurda.ro.

Conform unui proiect de hotărâre care va fi dezbătut de consilierii turdeni săptămâna viitoare, se vizează majorarea tarifelor practicate de societate în raport cu administrația locală.

Consiliul de Administrație al societății a motivat solicitarea de majorare a tarifelor pornind de la faptul că s-au majorat prețurile la materiale (bitum și combustibil), iar creșterea prețurilor la combustibil a dus la o majorare a costurilor de transport și utilaje. Totodată, de la 1 ianuarie 2018 s-au modificat salariile angajaților, atât datorită majorării salariului minim, cât și a negocierilor noului contract colectiv de muncă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Capitanu Camelia · 07:04 11.08.2018
  Str Sandulesti cand urmeaza?Este in Turda,dar este mai rau ca
  o strada dintr-un sat ,se ridica nori de praf cand trec masinile. Iarba si copacii sunt gri,sa nu mai amintim de case.

  Si strazile nu sunt curatate, maturate si u date, de ce nu se ia exemplu de la alte orasele sau sa ne amintim cum se curatau cu multi ani in urma.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dane · 20:52 09.08.2018
  Asa au procedat si cu Barbu Lautaru ,au asfaltat-o in partea cu...stim noi cine.Buna impresie isi fac turistii care meg spre Salina fiindca GPS-ul ii baga pe aceasta strada neasfaltata!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  iakab alexandru · 16:33 09.08.2018
  Gunoaie ordinare....sper sa va vina vremea cât de curând nesimțiților v-ati bătut joc de cei de pe str Salinelor de o gramada de ani.....faceți str.Margaretelor acolo șanț votanții voștri ....PSD UN PARTID DE HOȚI ȘI MINCINOSI
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ursuleanu vazile · 15:57 09.08.2018
  Clar?‍♂️
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ani · 15:04 09.08.2018
  Ursuleanu 2?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator