fbpx

Scrie un comentariu

berg banat

Astăzi au început lucrările la viitoarea fabrică Berg Banat din Câmpia Turzii, o investiție realizată în Parcul Industrial Câmpia Turzii, deținut de municipalitate. Investiția este estimată la peste 6.000.000 de euro, urmând să aducă circa 50 de noi locuri de muncă.

 

”Parcul Industrial Câmpia Turzii este viabil!

Berg Banat este doar una dintre firmele care pune bazele dezvoltarii în Câmpia Turzii.

O nouă facilitate industrială, noi locuri de muncă, o nouă perspectivă!

Azi au început lucrările la noua investiție de la Câmpia Turzii! O investiție de peste 6.000.000 euro”, a anunțat primarul Dorin Lojigan.

Noua investiție va aduce circa 50 de noi locuri e muncă, însă Dan Vișoiu, director general Berg Banat, a explicat că marele avantaj nu vine din investiția propriu-zisă sau din locurile de muncă create, ci din posibilitatea pe care o dă firmelor din zonă să contracteze lucrări care implică zincarea termică, care sunt solicitate și peste hotare.

”BERG BANAT și-a început activitatea în 1990 cu producția de confecții metalice sudate și cu recuperarea zincului din drojdie de zinc și cenuși de zinc – materiale rezultate în urma procesului de zincare termică.

Firma s-a impus în mediul economic românesc prin profesionalism și seriozitate, prin orientarea către client, prin preocuparea pentru investiții și inovații în tehnologie. În prezent, BERG BANAT este o marcă apreciată și recunoscută atât în regiunea Banat, cât și în întreaga țară.

Alături de colaboratorii noștri, ne aducem contribuția la lucrări de referință în infrastructură, dar și la exportul de confecții metalice zincate către țările europene, atât din vecinatate, cât și din vestul Europei.

Prin cele două instalații de zincare termică, situate în Timișoara și Făgăraș și prin investițiile viitoare, ne propunem să răspundem prompt și eficient solicitărilor clienților actuali și potențiali. Suntem membri ANAZ din anul 2009”, se precizează pe siteul companiei.

Societatea mai are puncte de lucru la Timișoara și la Făgăraș.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator