fbpx

Scrie un comentariu

sarerom

O societate cu acționariat turc va exploata sare în perimetrul Turzii! Sarerom SRL a cumpărat, anul trecut, Unitatea 3 din fostul combinat de la Câmpia Turzii, cu 1.150.000 de euro, iar aici vor deschide o linie de producție conserve de legume și de muștar.

 

”Turcii de la ”Sare Rom Turda” vor deschide o linie de producţie de conserve de legume şi de muştar. Le-a fost deja concesionat, pentru extracţia de sare, un perimetru al Salinei Turda.”, a menționat Ziarul Făclia. Deși informația este incorectă, în ceea ce privește detaliile, ea conține adevărul privind extracția de sare. Însă, nu are nicio legătură cu Salina Turda, unde nu s-a mai exploatat sare de foarte mulți ani.

„Nu este vorba despre vreun perimetru al Salinei Turda. Terenul respectiv aparține de Agenția Națională de Resurse Minerale care, într-adevăr, a concesionat un teren pentru extracție de sare. Locația terenului este în zona drumului către Ploscoș, nicidecum în perimetrul Salinei Turda. Nu știu de unde au cei de la Făclia o asemenea informație”, a spus Cristian Matei, primarul Municipiului Turda.

Acesta este investitorul despre care primarul Cristian Matei afirma, în urmă cu ceva luni, că este interesat să construiască un aeroport privat, pentru avioane de mici dimensiuni, fiindu-i necesar pentru deplasări mai rapide în zona afacerilor sale.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator