marian morar
m install
nello construct

40 de companii de IT angajează tinere talente joi și vineri, la Târgul de Cariere Cluj IT

zamblau eugen

A 11-a ediție a Târgului de Cariere Cluj IT se desfășoară joi și vineri, 19-20 aprilie, la Sala Polivalentă. Evenimentul dedicat industriei Software reunește 40 de angajatori din domeniu, vor fi organizare workshopuri cu participare gratuită, iar pe vizitatori îi așteaptă și Tombola Electric Castle, care le dă șansa să câștige un abonament la ediția din acest an a festivalului de la Bonțida.

 

Ce caută companiile de IT din Cluj-Napoca

Peste 40 de angajatori sunt în căutare de pasionați de tehnologie la evenimentul de recrutare dedicat industriei IT. Multe companii vin cu oferte care de care mai atractive pentru candidați.

Magneti Marelli angajează, spre exemplu, tineri calificați pentru noul centru de Cercetare-Dezvoltare, deschis în ianuarie 2018 la Cluj-Napoca.

O altă mare companie prezentă în Cluj, Siemens Corporate Technology, caută IT-ști pentru pozițiile deschise în echipele SAP, ABAB, Java și .NET.

Nici programele de Internship nu sunt neglijate. Amplexor este în căutare de studenți sau absolvenți pasionați de PHP sau Java. Programele de internship oferite au o durată de 2 luni, iar candidații vor învăța bazele dezvoltării website-urilor, cu ajutorul tehnologiilor sau a platformelor web ca PHP și Dural sau Java. Și Steelcase oferă programe de internship în echipele .NET și SAP, dar și locuri de muncă part-time.

Mulți angajatori vin cu oferte numeroase, ca de exemplu Bosch Cluj, care are 20 de poziții deschise pentru candidați.

S-au înscris la TdC Cluj companii ca: Steelcase, Magneti Marelli, Siemens, Amplexor, Bosch, Catalysts, Continental, Erny, Halcion Mobile, Hosterion, MHP (Porsche), MindMaze, Porsche Engineering, Redsharp sau Riverbed.

În fiecare dintre cele două zile vor fi organizate la Sala Polivalentă și seminarii cu participare gratuită.

Unul dintre workshopuri este organizat joi, de ora 14.00,  de compania Siemens și se adresează atât celor interesați de cele mai noi tehnologii SAP, cât și studenților din domeniul tehnic. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac aici: http://www.targuldecariere.ro/cluj-it/seminarii/

Vineri este rândul specialiștilor din cadrul companiei Bosch să îi învețe pe pasionați despre ce însemană o fabrică inteligentă, în cadrul workshopului “Everything connected for a smart factory: from Automation to Big Data”. Locul de desfășurare este tot Sala Polivalentă, de la ora 14.00, iar înscrielile se fac aici: http://www.targuldecariere.ro/cluj-it/seminarii/

Voluntari și tombolă Electric Castle

La ediția din această primăvară, organizatorii TdC pun un un accent deosebit pe programele de voluntariat. Astfel, Târgul de Cariere a încheiat un parteneriat strategic cu Electric Castle. Reprezentanții evenimentului vor recruta viitori voluntari pentru festivalul de muzică din acest an, ce va avea loc la Castelul Banffy de la Bonțida, prin organizarea de interviuri pe loc.

De asemenea, toți participanții la Târgul de Cariere vor putea să se înscrie la tombola ce le va da ocazia să câștige un abonament gratuit la EC 2018.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2