fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Luna martie marchează debutul unui nou sezon de târguri Cariere în Alb, iar sâmbătă, 24 Martie, Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca își deschide porțile cu noi oferte de joburi pentru candidații dornici să profeseze în cele mai moderne și performante clinici și spitale din România și Europa. 

 Cariere în Alb vine în întâmpinarea acestora și aduce în fața lor cele mai importante companii de recrutare la nivel european.

“Târgul de Joburi Cariere în Alb este evenimentul care adună în același loc companii internaționale de recrutare din întreaga Europă, dar și spitale și clinici medicale din România. Târgul de Joburi înseamnă oportunități pentru specialiștii care apelează cu încredere la noi pentru a-i ajuta să facă primul sau următorul pas în carieră. Astfel ajutăm anual sute de profesioniști din domeniul medical să găsească cele mai potrivite oportunități în România și nu numai.” a declarat Corina Pop – Sales Manager.   

Cui se adresează evenimentul: 

 Evenimentul se adresează medicilor specialiști, medicilor rezidenți, medicilor stomatologi, medicilor de familie, farmaciștilor, fizioterapeuților, asistenților medicali, infirmierilor și absolvenților de medicină din România care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical.  În ce țări sunt ofertele: Anul acesta, cele mai multe posturi vacante sunt în România, Marea Britanie, Germania, Franța, Belgia, Suedia, Norvegia și Danemarca.

La Târgul de Cariere din Cluj-Napoca recrutează companii precum: Brandler & Rauschelbach  GbR, Medicarrera, Personal International, Moving People, Certa Personalmanagement GmbH, NES Healthcare, Grecruitment, Paragona, Li-reco, Persuaders RH sau Medical Park  cu o vastă experiență în recrutarea medicală internațională și care sunt foarte pregătiți în procesarea și echivalarea tuturor documentelor necesare relocării.  Rețeaua Privată de Sănătate - Regina Maria, una dintre cele mai bine cotate clinici medicale care oferă servicii de sănătate din România, oferă o gamă variată de beneficii cadrelor medicale ce doresc să se alăture echipei lor. 

 

La eveniment vor participa și instituții din regiuni apropiate, și anume: Policlinica Dorna Medical și Spitalul Municipal Vatra Dornei. Luna martie marchează debutul unui nou sezon de târguri Cariere în Alb, iar sâmbătă, 24 Martie, Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca își deschide porțile cu noi oferte de joburi pentru candidații dornici să profeseze în cele mai moderne și performante clinici și spitale din România și Europa.   

 Cea de-a 18-a ediție a Târgului de de Joburi va avea loc pe 24 Martie  între orele 10.00 și 16.00 la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.  Accesul este gratuit!   

   Candidații sunt sfătuiți să se prezinte cu un CV care să ateste experiența lor de până în acest moment. Mai multe informații despre Târgurile de Joburi și recrutorii prezenți puteți găsi pe: www.careersinwhite.com/fairs   Careers in White International – www.careersinwhite.com – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate