Scrie un comentariu

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţia românilor, prin intermediul reţelei Eures, un număr de 649 de locuri de muncă, cele mai multe în Spania, Germania şi Danemarca.

 

Potrivit datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în Spania sunt disponibile 158 de locuri de muncă pentru agricultori, în Germania – 115, majoritatea pentru şoferi de camion şi salvamari, iar în Danemarca sunt 100 de locuri pentru lucrători în agricultură – culegători de mazăre.

De asemenea, Olanda oferă 91 de locuri de muncă, majoritatea pentru lăcătuş confecţii metalice, sudor şi culegător de căpşune, iar Polonia dispune de 40 de locuri de muncă pentru specialişti în relaţii cu clienţii.

Totodată, în Cehia sunt 31 de locuri de muncă vacante, în Portugalia – 30, Finlanda – 23, Belgia – 16, Marea Britanie – 15, Malta – 10, Luxemburg – 10, Bulgaria – opt, iar în Norvegia sunt două posturi vacante, pentru frizeri.

Persoanele interesate pot viziona ofertele accesând site-ul www.eures.anofm.ro , sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă (AJOFM Cluj -Cluj-Napoca, str. G. Coşbuc nr. 2), unde consilierul EURES îi poate îndruma.

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator