fbpx
Scrie un comentariu

Depozitul de siguranță Arhivatorul, de la Luncani, a aniversat 2 ani de activitate, alături de angajați, colaboratori și reprezentanții mass media locală, în ambianța plăcută a restaurantului ”La Stejarii” de la Urca, ocazie cu care managerul Florinel Cuc a anunțat public etapele planului ambițios prin care va deveni principalul depozit de arhive din România, în condiții de siguranță ridicate.

„Privim increzatori spre viitor, investim continuu in dezvoltarea si perfectionarea noastra pentru satisfacerea nevoilor colaboratorilor si indeplinirea misiunii ARHIVATORUL. Ne-am ales numele ARHIVATORUL nu întâmplător, ci pentru că misiunea noastră este să dăm valoare documentelor create de clienții noștri, documente care valorifică existența, istoria și năzuința lor oferindu-le eternitatea”, a spus CEO Arhivatorul, Florinel Cuc.

Antreprenorul din Câmpia Turzii a prezentat etapele pe termen scurt, mediu și lung, care ar transforma depozitul de arhive de la Luncani în ”numărul 1” la nivel național, în perspectiva anului 2025. Până atunci, însă, Florinel Cuc pune bazele inaugurării a două depozite de transfer în acest an, unul la Bucureși și celălalt la Iași sau Timișoara. Planul de dezvoltare include creșterea susținută a cifrei de afaceri, dar și deschiderea unor subsidiare peste hotare.

Însă, probabil cel mai important element al dezvoltării acestei afaceri îl constituie personalul. Florinel Cuc a lansat, pentru angajați, un plan de carieră, pe 5 nivele, fiecare dintre actualii sau viitorii angajați având posibilitatea să devină manager în cadrul companiei, în cazul în care respectă anumite cerințe, principalele fiind citirea unor cărți și contribuția adusă la dezvoltarea afacerii, prin idei personale.

În anul 2017, Arhivatorul a avut o creștere a cifrei de afaceri cu 312%, față de anul 2016, cu o cifră de afaceri de 3.560.304 lei, și un profit de 359.405 lei. Pentru anul 2018 compania și-a propus următoarele o creștere cu 300% a cifrei de afaceri, până la 10.000.000 lei și un profit de 2.000.000 lei.

La aniversare a participat și primarul comunei Luna, Aurel Giurgiu, despre care antreprenorul Florinel Cuc a spus că a fost prima persoană cu care a vorbit despre proiectul său, în anul 2009. Edilul comunei Luna a menționat că și-a acordat tot sprijinul încă din faza lansării proiectului, fiind conștient că o astfel de investiție trebuie sprijinită, pentru că este o sursă de venit la bugetul local, fiind și un important generator de locuri de muncă în zonă.

În prezent, Arhivatorul are circa 40 de angajați, însă Florinel Cuc a anunțat că în perioada imediat următoare vor urma noi angajări.

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator